ДМИТРО БОНДАРЕНКО

Офіційний сайт письменника з Дніпра

українська

11 лютого 2018

З презентацією своїх книг до Нікополя завітав Дніпровський письменник

 

Сьогодні, 11 лютого, до Нікополя завітав  сучасний український письменник з Дніпра Дмитро Бондаренко.

 

Дмитро являється дипломантом багатьох конкурсів, автором шести романів та чотирьох збірок оповідань.

У Нікополі Дмитро вперше, як говорить сам письменник, він є реалістичним письменником, тому і більшість сюжетів будуються на звичайних сучасних потребах простих людей. Його твори про наших з вами земляків, їх життєві потреби, переживання, стосунки та почуття. Тож можливо цей візит надихне письменника і він візьме за основу для своєї майбутньої книги цікаву історію нашого міста.

 

 

 

Його творчість викликає інтерес у читача різного покоління, мабуть саме через те, що всі ми дуже схожі, і в героях із книжок ми можемо впізнати себе, чи своїх знайомих.

Дмитро на зустрічі розповів про те, як він став письменником, чому виникла ідея писати саме художню літературу засновану на реальних подіях, про його літературні твори, а також слухачі почули декілька оповідань у авторському читанні.

 

 

Отже, після презентації і автор, і гості лишились задоволені.На згадку про зустріч Дмитро Бондаренко подарував бібліотекам міста декілька примірників своїх книг. Тож у мешканців міста з’явилася можливість познайомитися з його творчістю ближче.

 

 

В нас не вийде переповісти всі цікавинки, якими поділився Дмитро, тож скажемо просто, кому цікаво, радимо всім взяти в руки книжку і почитати. Адже багато з нас вважає сучасних письменників, дуже складними, то ж навіть не намагається взяти книгу до рук, але ж насправді нема нічого неможливого. Не такі вже ці письменники й страшні, як їх малюють.

 

 

https://www.0566.com.ua/news/1950355/z-prezentacieu-svoih-knig-do-nikopola-zavitav-dniprovskij-pismennik

 

 

 

 

 

 

@Дмитро Бондаренко 2016 - 2024